ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005
طراحی و اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازیک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مندبه منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:
• امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر
• ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی
• ایجاد طرح HACCP
• به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP
• طرح ریزی تصدیق
• ردیابی و کنترل عدم انطباق
چه کسانی سود می برند؟
• تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام و طیور
• کارخانجات مواد
غذایی
• کلیه فعالیتهای حمل و نقل و توزیع
• عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
• تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات، افزودنی ها
• تولید کنندگان مواد شیمیایی و شستشو و ضد عفونی و …