مشاور ایزو - صدور گواهینامه ایزو - گواهینامه دوره آموزشی ایزو - ایزو 9001 - دانلود مستندات ایزو - استقرار سیستم مدیریت کیفیت

مشاوره، آموزش ایزو، استقرار و نگهداری سیستم های مدیریت کیفیت ISO14001, OHSAS18001, ISO9001 و صدور گواهینامه SGS و BV صادرات

مشاور ایزو - صدور گواهینامه ایزو - گواهینامه دوره آموزشی ایزو - ایزو 9001 - دانلود مستندات ایزو - استقرار سیستم مدیریت کیفیت

مشاوره، آموزش ایزو، استقرار و نگهداری سیستم های مدیریت کیفیت ISO14001, OHSAS18001, ISO9001 و صدور گواهینامه SGS و BV صادرات

ISO 22000


سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005

طراحی و اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازیک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مندبه منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.


استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:

• امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر 

• ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی 

• ایجاد طرح HACCP 

• به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP 

• طرح ریزی تصدیق 

• ردیابی و کنترل عدم انطباق 


چه کسانی سود می برند؟

• تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام و طیور 

• کارخانجات مواد غذایی 
• کلیه فعالیتهای حمل و نقل و توزیع 
• عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی 
• تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات، افزودنی ها

• تولید کنندگان مواد شیمیایی و شستشو و ضد عفونی و …